'Na vier mooie jaren bij de Franeker Courant volgt overstap naar Heerenveense Courant'

FRANEKER

En toen was daar ineens mijn afscheid van de Franeker Courant. Sinds mei 2014 heb ik uw wekelijkse krant mogen maken.

Dat heb ik met ontzettend veel plezier gedaan samen met u als lezer in een ontzettend mooie regio, waar bijzonder veel gebeurt. Dank ook aan: Timen Dijkstra, Joachim de Ruijter, Marcel Teensma, Dual Fotografie, Nick den Boer, Stefan Postema, Bernard Veerman, Wim Derksen en vele anderen.

Per 1 juni stap ik over naar de Heerenveense Courant. Dat is eveneens een uitgave van de NDC Mediagroep. Daar volg ik Harry de Jong op, die met pensioen gaat.

Mijn opvolgers zijn Martine van der Linden en Uultsje Talsma. Beiden zijn bekend met Franeker en omstreken en met de Franeker Courant. U kunt hen bereiken via redactie.frc@ndcmediagroep.nl. Daarnaast komt hun telefoonnummer te staan op www.franekercourant.nl. Daarnaast blijft Suwarda Vis net als nu interviews afnemen en volgt zij het kaatsen.

Mooie jaren

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking, mooie tips, leuke interviews, mooie foto’s en alle andere mooie en ook dierbare ontmoetingen.

Het ga u goed en in elk geval tot ziens deze zomer, als mijn vriendin en ik samen door de regio varen tijdens onze zomervakantie.

(Tekst Jitze Hooghiemstra)