Maatschap Fysiotherapeuten Franeker geeft vervolg aan contactavond over borstkanker

FRANEKER

Hermien Wierdsma van de Maatschap Fysiotherapeuten Franeker geeft een vervolg aan de eerste gratis contactavond voor personen die in het verleden gediagnosticeerd zijn met borstkanker.

De tweede bijeenkomst is op donderdag 7 juni vanaf 19.30 uur in De Hertog aan de Hertog van Saxenlaan 36 in Franeker. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is aanmelden gewenst. Dat kan via 0517-395100 en balie@fysiofraneker.nl.

Voor de eerste avond op 24 april waren volgens Wierdsma zoveel aanmeldingen, dat een wachtlijst moest worden aangelegd omdat de groep niet te groot moest worden. Door het houden van een tweede avond hoopt de Maatschap Fysiotherapeuten Franeker meer mensen de mogelijkheid te bieden om over de impact die de diagnose en de behandelingen hebben gehad te praten met mensen die dit ook hebben meegemaakt.

Wierdsma: ,,De mensen die deelgenomen hebben aan deze avond waren enthousiast en blij dat het georganiseerd werd. Daarom hebben we besloten om een tweede avond te houden, omdat deze avond in een behoefte lijkt te voorzien.”